Picture1

Запишувањето на ученици во I година во учебната 2013/2014 година во СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип ќе се врши според Конкурсот што ќе биде објавен од страна на МОН

ОГЛАС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА УЧЕНИЦИ ВО I ГОДИНА ЗА УЧЕБНАТА 2013/2014 ГОДИНА ВО ЈУНСКИОТ УПИСЕН РОК-ПРВО ПРИЈАВУВАЊЕ

ОГЛАС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА УЧЕНИЦИ ВО I ГОДИНА ЗА УЧЕБНАТА 2013/2014 ГОДИНА ВО ЈУНСКИОТ УПИСЕН РОК-ВТОРО ПРИЈАВУВАЊЕ

 ПРЕЗЕНТАЦИЈА на активности во СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип

 

 

 

 Запишувањето на ученици во I година ќе се врши во два уписни рока:јунски и августовски.

Во јунскиот уписен рок се предвидени две пријавувања (прво и второ пријавување).

Плакат за запишување на ученици во I година во геолошко-рударска струка

Плакат за запишување на ученици во I година во машинска струка

Flyer за запишување на ученици во I година во спортска гимназија

 

 

 

 

Календар за упис

Oктомври 2017
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Настани од УПИС 2013

Нема настани