Picture1

ОГЛАС за запишување на ученици во прва година за учебната 2014/2015 година-јунски уписен рок-прво пеијавување

Ранг листа за гимназиско образование јунски уписен рок-прво пријавување

Ранг листа за спортска гимназија јунски уписен рок-прво пријавување

Ранг листа за машинска струка јунски уписен рок-прво пријавување

Ранг листа за геолошко-рударска струка јунски уписен рок-прво пријавување

ОГЛАС за запишување на ученици во прва година за учебната 2014/2015 година-јунски уписен рок-второ пеијавување

Ранг листа за гимназиско образование јунски уписен рок-второ пријавување

Ранг листа за спортска гимназија јунски уписен рок-второ пријавување

Ранг листа за стручно образование јунски уписен рок-второ пријавување

НОВО!!! ОГЛАС за запишување на ученици во прва година за учебната 2014/2015 година-АВГУСТОВСКИ УПИСЕН РОК

Ранг листа за гимназиско образование ВТОР УПИСЕН РОК-АВГУСТ

Ранг листа за стручно образование ВТОР УПИСЕН РОК-АВГУСТ

Календар за упис

Aприл 2017
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30