Picture1

ФОТО: КРЕАТИВНОТО ТАБЛО НА МАТУРАНТИТЕ ОД ПРОБИШТИП


Во последно време кај матурантите во Р Македонија во тренд е да направат таблото да изгледа поразлично од класичните таблоа. 

За да ја искажат својата креативност, матурантите од СОУ Наум Наумовски-Борче од Пробиштип, направија интересни фотографии кои ги отсликуваат нивните идеи и очекувања од иднината, т.е со еден збор, што мислам и што правам јас.

илустрација


илустрација


илустрација


илустрација


илустрација


илустрација


илустрација


илустрација


илустрација


илустрација


илустрација


илустрација


илустрација


илустрација


илустрација


илустрација
 Прилогот е преземен од www.fakulteti.mk/news

АКТУЕЛНОСТИ