Picture1

ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ОД ОБЛАСТА: "НАНОМАТЕРИЈАЛИ-МАТЕРИЈАЛИ НА ИДНИНАТА"  

 Забележителна презентација на нашиот тим-Влатко Каранфиловски и Елена Јовева под менторство на професорката по физика Македонка Јовева и освоено 5-то место на Државниот натпревар-"НАНОМАТЕРИЈАЛИ-материјали на иднината" што се оддржа на 13.04.2013 година во Струга во организација на Министерството за образование и наука. 

537908 440778846006289 1716195012 nweb

ЧЕСТИТКИ за успешниот настап!

537908 440778852672955 1113815724 nweb

547069 440779496006224 1419206999 nweb

894730 440779509339556 1719619036 oweb

АКТУЕЛНОСТИ