Picture1

01.04.2014 година-66 ГОДИНИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ПРОБИШТИП

ГАЛЕРИЈА слики од положувањето на цвеќе пред бистата на патронот-Наум Наумовски-Борче и читање на наградените ученички литературни творби 

 

ГАЛЕРИЈА слики од СВЕЧЕНАТА АКАДЕМИЈА во кино салата

ГАЛЕРИЈА слики од спортските натпревари

 

АКТУЕЛНОСТИ

СВЕЧЕНА АКАДЕМИЈА 2014

dsc_0059
dsc_0061
dsc_0067
dsc_0068
dsc_0069
dsc_0071
dsc_0076
dsc_0079
dsc_0080
dsc_0083
dsc_0084
dsc_0089
dsc_0092
dsc_0096
dsc_0100
dsc_0104
dsc_0106
dsc_0120
dsc_0138
dsc_0154
dsc_0155
dsc_0160
dsc_0175
dsc_0180
dsc_0190
dsc_0198
dsc_0201
dsc_0205
dsc_0208
dsc_0213
dsc_0216
dsc_0218
dsc_0224
dsc_0231
dsc_0232
dsc_0233
dsc_0237

ПОЛОЖУВАЊЕ НА ЦВЕЌЕ

dsc_0030
dsc_0032
dsc_0034
dsc_0036
dsc_0038
dsc_0043
dsc_0044