Picture1

Изработено големо црвено велигденско јајце

По повод големиот христијански празник-Велигден беше изработено големо црвено велигденско јајце. Во неговата изработка учествуваа ученици од машинската струка за време на пректичната настава со помош на своите предметни наставници, како и ученици од гимназиското образование раководени од професорот по Ликовна уметност-Ѓоко Антониев.

АКТУЕЛНОСТИ