70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип

17.Мај.18

На 17.05.2018 година со свеченост  организирана од општина Пробиштип ќе биде промовирана 54-тата генерација матуранти 

8:30 pm - 9:15 pm секундарен плоштад пред гимназијата