Прославување на патрониот празник 2017 година

01.04.2017 година-69 ГОДИНИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ПРОБИШТИП

ГАЛЕРИЈА слики од положувањето на цвеќе пред бистата на патронот-Наум Наумовски-Борче и читање на наградените ученички литературни творби (31.03.2017)

 

ГАЛЕРИЈА слики од СВЕЧЕНАТА ПРИРЕДБА во новата спортска сала "Софија Петровска" (30.03.2017)

Мјузикл на германски јазик-линк до видео

Ментор-Ирена Младеновска
учествуваат ученици од II, III и IV година гимназиско образование

 

Фотографиите ги направи: Студио ФОТО КОЧО-Пробиштип

Видеото го сними: Горан Постолов