70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип

Започна користењето на Е-Дневник за учебната 2018/2019

 

Вторник, 08 Мај 2018 16:59

Спортско-рекреативна екскурзија

Written by

Денес беше реализирана еднодневна спортско-рекреативна екскурзија до месноста Крст-Калниште