70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Friday, 10 April 2020 08:20

етика на здравјето

Напишано од
Rate this item
(0 votes)

Во време кога главниот предизвик ни е да си го заштитиме здравјето, оваа тема- Здраствена етика  е можност да се стекнете со една повисока самосвест за важноста на здравјето во животот и како личноста сама да се грижи за истото. 

Прочитано 539 пати
Повеќе во оваа категорија: « Работна етика заразни болести »
Најави се за да пратиш коментар