70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Thursday, 23 April 2020 08:48

Тема бр.IV: Стопанско-геогрсфски карактеристики на Р.Макрдонија; Наставна содржина: Главни енергетски извори/Хидроенергија и јаглен

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 504 пати
Најави се за да пратиш коментар