70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Monday, 11 May 2020 07:00

Tема бр. IV: Стопанско-географски карактеристики на Р.Македонија; Наставна содржина: Рудни богатства/Метални суровини и нивна распространетост

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 496 пати
Најави се за да пратиш коментар