70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Monday, 30 March 2020 10:20

Работна етика

Напишано од
Rate this item
(0 votes)

За учениците од втора година - етика - комбинирана! Темата работна етика да си ја разработете оваа недела. Наредната ќе ви дадам прашања од истата кои треба да ги одговорите.

Прочитано 489 пати
Повеќе во оваа категорија: етика на здравјето »
Најави се за да пратиш коментар