70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Monday, 30 March 2020 13:38

Тема бр.IV: Стопанско-географски карактеристики на Р.Македонија Наставна содржина: Полјоделство/Житни, индустриски, градинарски и фуражни култури

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 499 пати Последна промена: Monday, 30 March 2020 13:47
Најави се за да пратиш коментар