70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Tuesday, 14 April 2020 15:34

Товарање и извоз во окно

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 561 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар