70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Wednesday, 08 April 2020 08:37

Биоетика

Напишано од
Rate this item
(1 Vote)

Во овие денови на уште построг карантин, имате изворедна шанса себе си духовно да се наддоградувате. Тоа ви го овозможува и учебникот по Етика, каде што за читање и размислување има интересни теми. Таква и е новата тема- Биоетика. 

Прочитано 570 пати Последна промена: Wednesday, 08 April 2020 17:00
Најави се за да пратиш коментар