70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Friday, 10 April 2020 17:07

Тема бр.IV: Терцијарни дејности; Наставна содржина: Туристичко географски региони во светот

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 519 пати Последна промена: Saturday, 11 April 2020 05:00
Најави се за да пратиш коментар