70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Friday, 10 April 2020 17:17

Тема бр.IV: Терцијарни дејности; Наставна содржина: Туризмот во Р.Македонија

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 509 пати
Најави се за да пратиш коментар