70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Wednesday, 15 April 2020 10:53

здраствена етика

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
За учениците од III-3! Лекција-Етика на здравјето (стр.195). Во време кога сите сме загрижени за личното и општото здравје на луѓето, и ги чувствуваме светските последици од една нова пандемија, оваа лекција ви дава можност малку да се поосвестите и поразмислете за значењето на здравјето за личниот живот.
Прочитано 539 пати
Повеќе во оваа категорија: « еколошка етика зависности »
Најави се за да пратиш коментар