70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Thursday, 16 April 2020 13:53

Тема бр.IV: Терцијарни дејности; Повторување: Фактори за развој на туризмот, Видови туристички места, Туристички региони и Туризмот во Македонија

Напишано од
Rate this item
(1 Vote)
Прочитано 558 пати
Најави се за да пратиш коментар