70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Friday, 24 April 2020 09:03

дрога (стр. 212-219)

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
лекцијата припаѓа во етичката дисциплината - етика на здравјето, и ви претставува уште едно поучно четиво за една од најраспространетите чуми помеѓу младината - дрогата.
Прочитано 509 пати Последна промена: Friday, 24 April 2020 09:16
Најави се за да пратиш коментар