70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Wednesday, 27 May 2020 13:49

Тема бр.V: Заштита и унапредување на животната средина; Наставна содржина: Природни и општествени фактори кои ја нарушуваат животната средина

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 568 пати
Најави се за да пратиш коментар