70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Wednesday, 27 May 2020 13:55

Тема бр.V: Заштита и унапредување на животната средина; Наставна содржина: Загадување и заштита на воздухот

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 620 пати Последна промена: Wednesday, 27 May 2020 13:58
Најави се за да пратиш коментар