70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Friday, 10 April 2020 17:27

Тема бр.VI: Политичко-географски одлики на светот; Наставна содржина: Политичко-територијална поделба на светот/Австралија соокеанија и меѓународни здруженија

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 496 пати
Најави се за да пратиш коментар