70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Thursday, 16 April 2020 08:21

Тема бр.VII: Стопанско-географски одлики на светот; Наставна содржина: Земјоделство/Полјоделство

Напишано од
Rate this item
(0 votes)

Како се дели земјоделството, што опфаќа полјоделството и распространетост на полјоделските култури

Прочитано 473 пати
Најави се за да пратиш коментар