70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Tuesday, 31 March 2020 11:37

Тема бр.V: Културно-географски одлики на Земјата; Наставна содржина: Религии, религиски групи и ширење на религиите

Напишано од
Rate this item
(0 votes)

Потекло на зборот религија, најраширени религии во современиот свет, нивни карактеристики од кога и од каде потекнуваат и каде се раширени

Прочитано 508 пати
Најави се за да пратиш коментар