70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Friday, 03 April 2020 12:26

Тема бр.VI: Политичко-географски одлики на светот; Наставна содржина: Политичко-територијална поделба на светот/Европа, Азија и Африка

Напишано од
Rate this item
(1 Vote)

Политичко географските одлики на светот, најголеми држави по површина националните системи, територијалната порелба на државите по континенти и карактеристики на одделни држави

Прочитано 492 пати
Најави се за да пратиш коментар