70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Wednesday, 08 April 2020 14:57

Вежби поплнување на извештај

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 418 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Повеќе во оваа категорија: « Извештаи Човечки ресурси во компанија »
Најави се за да пратиш коментар