70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Sunday, 10 May 2020 10:19

Интелигентни транспортни системи

Напишано од
Rate this item
(0 votes)

И

Прочитано 478 пати Последна промена: Sunday, 10 May 2020 10:22
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Најави се за да пратиш коментар