70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Tuesday, 12 May 2020 12:14

паметни уреди

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 536 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Повеќе во оваа категорија: « СООБРАЌАЈ паметен сообраќај »
Најави се за да пратиш коментар