70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Friday, 03 April 2020 08:05

Вежби за техничко упатство

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 413 пати
Миле Нацев

професор по рударски предмети

Повеќе во оваа категорија: « Рударски проект Извештаи »
Најави се за да пратиш коментар