70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Tuesday, 31 March 2020 11:59

Тема бр.VI: Политичко-географски одлики на светот; Наставна содржина: Политичко-територијална поделба на светот/Европа, Азија и Африка

Напишано од
Rate this item
(0 votes)

Политичко географски одлики на државите во светот, нивните национални системи, најголеми по површина држави, територијалната поделба на државите по континенти и нивните карактеристика

Прочитано 472 пати Последна промена: Friday, 03 April 2020 12:44
Најави се за да пратиш коментар