70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Wednesday, 15 April 2020 10:42

НАСОКИ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ ИСПИТИ ПО СТРУЧНО ТЕОРЕТСКИ ПРЕДМЕТИ И ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА ВОНРЕДНИ УЧЕНИЦИ

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Прочитано 538 пати
Најави се за да пратиш коментар