70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Thursday, 16 April 2020 08:44

ИЗВЕСТУВАЊЕ за електронско пријавување и изведување на вонредни испити во АПРИЛСКАТА испитна сесија во учебната 2019/2020

Напишано од
Rate this item
(1 Vote)
Прочитано 714 пати Последна промена: Thursday, 16 April 2020 12:37
Најави се за да пратиш коментар