70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Monday, 07 December 2020 11:44

ИЗВЕСТУВАЊЕ и РАСПОРЕД за пријавување и изведување на вонредни испити во ДЕКЕМВРИСКАТА 2020 сесија

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Најави се за да пратиш коментар