70 ГОДИНИ

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип
Tuesday, 22 December 2020 13:37

РАСПОРЕД на активности за време на полугодишниот распуст од учебната 2020/2021 година

Напишано од
Rate this item
(0 votes)
Најави се за да пратиш коментар