Address:
Address ул. Гоце Делчев бр. 10 Пробиштип
Postcode 2210
Country Република Северна Македонија
Phone:
Phone +389 032 483 012; +389 070 339 181-секретар
Mobile:
Mobile +389 071 272 453-директор; +389 071 272 402-Педагошка служба

Have a questions?

Send an Email. All fields with an asterisk (*) are required.
Contact image
Miscellaneous Information:

Да бидеме поврзани

Почитувани,

Можете да не` контактирате во врска со нашата секојдневна воспитно-образовна дејност, нашите идни планирања и активности.

Со почит,

СОУ "Наум Наумовски-Борче"-Пробиштип.

BAR KOD 2020 sou naum naumovski borce