Дебата за европски вредности

Во рамките на кампањата "ЕУ ЗА ТЕБЕ" на 20.02.2020 година во нашето училиште престојуваше евроамбасадорот Самуел Жбогар.
Амбасадорот  Жбогар дебатираше за визијата на средношколците за иднината на Европската Унија.

"Слушајќи го гласот на младите, ги поставуваме нивните надежи и очекувања како патокази кон иднината".

#ЕУзаТЕБЕ